Referenciák

 

''Az Európai Bizottság felkért egy 10 perces prezentációra a Fogyatékkal élők Európai Napja alkalmából.

Természetesen angol nyelven kellett előadni, ami először nagyon megijesztett. Még sosem adtam elő idegen nyelven, pláne nem 300 ember előtt Brüsszelben, az Európai Unió egyik csúcsintézményében.

Azonnal Markhoz fordultam segítségért, aki örömmel készített fel. A kiejtés és választékos kifejezés mellett a prezentációs technikámon is sokat csiszolt, így mire a mikrofon mögé álltam már magabiztosan és nyugodtan szólaltam meg.

Nagyon köszönöm neki a vidám, kötetlen és profi órákat és azt, hogy az első angol nyelvű prezentációm óriási sikert aratott és minden percét élvezni tudtam. Jó szívvel ajánlom mindenkinek!''

Pásztory Dóra

PR & Marketing Manager

Eurosport Hungary

 

"Mark tanár és edző egy személyben. A Tőle kapott tudás magabiztossá tesz."

Buzna Kristóf
értékesítési csoportvezető
Johnson Controls Hungary

 

"Mark komplex látásmódjának köszönhetően az órák során olyan tapasztalatokkal, tudással lettem gazdagabb, melyet nemcsak munkám során tudok hasznosítani, hanem a magánéletben is."

Nyárádi Ágnes
Office Depot, Hungary

 

"Mark fontos erénye a sokoldalúsága és tájékozottsága - legyen szó akár politikáról, gazdaságról, történelemről vagy sportról. Ha szakmai nyelvvizsgára készülsz vagy az üzleti életben is használható, választékos nyelvtudásra van szükséged, Mark nagyon jó választás."

Wagner Zoltan
Project Team tag, Metro 4

 

"Hogy miben fejlődtem Márk angol órái során? Önbizalom, kommunikációs készség, nyitottság. Sokkal több, mint amire számítottam."
Molnar Attila
Marketing Igazgató, TEVA Hungary


"Márk nemcsak önbizalmat ad, hanem segít megérteni az angol nyelv szerkezetét is. Több témakörben is tájékozott, így bátran beszélgethetsz vele. Ha gyakorlati tudásra van szükséged, őt válaszd!"
Várhegyi Ferenc
Commentator, Eurosport


"Mark 'Önbizalom-metodológiája' nálam bevált: bártabban beszélek, gördülékenyebben fogalmazok. Mark nemcsak nyelvtanár, hanem coach is, szakértelmének köszönhetően segített döntéseket hozni napi munkámban."
Antal Ildikó,
Communications Manager,  EDF Hungary


''Én az 5 hetes, kombinált kurzuson vettem részt, ami telefonos és személyes beszélgetésekből állt. Ezalatt sokat fejlődött az amúgy kicsit ’berozsdásodott’ angol nyelvtudásom és nőtt az önbizalmam, ahogy egyre folyékonyabbá és magabiztosabbá vált a beszédem.

A Márk által hozott témák nagyon érdekesek voltak, a valódi életből, a világ különböző tájairól és az üzleti élet különböző területeiről származó történetekkel.

Az angol tanulásnak ezen módját főképp azoknak tudom ajánlani, akik a már meglévő angol tudásukat szeretnék hatékonyan és élvezetes formában tovább fejleszteni.''
Raj Ildikó ,
IT Project Office Analyst, CitibankTekintse meg üzleti videóinkat!